Jag blev intervjuad av Madame Saskia, vilket var mycket trevligt. Trevlig läsning!

Lady Sas: Kära Lana, på ditt Twitterkonto beskriver du sig själv som en ”Elitdominatrix och Kurtisan, Internationell Reskamrat, Tease/Denial-Gudinna”. Hur började allting? Vad är din bakgrund?

Lana Silverberg: Att vara en kurtisan är något jag länge har fantiserat om, långt innan jag tog steget in i den världen. Jag har alltid utforskat kraften i min sexualitet och upptäckte tidigt njutningen i att delta i tabubelagda möten. Jag älskade kicken och spänningen. Kort därefter började jag erbjuda mina tjänster som kurtisan vilket jag uppskattade allt mer. Jag gillar att ha kontrollen. Jag gillar att vara den som leder sessionen och att ta hand om en man i den bemärkelsen.

Jag älskar att retas, leka och ge en man djup ögonkontakt som eggar honom till dess han är fullständigt frustrerad och ivrig. Detta gör mig så upphetsad! Genom att locka fram min vildare sida har jag gjort mina sessioner allt mer lekfulla och intensiva. Sedan upptäckte jag leksaker, handpiskor och bondage. Samtidigt ville många av mina klienter i Stockholm krydda våra dejter med lättare dominans, vilket gav min vilda sida ännu mer utrymme att växa.

Lady Sas: Som kurtisan erbjuder du sexuell njutning. Å andra sidan dominerar du män som en Domina. Varför väljer du inte bara en av dessa världar?

Lana Silverberg: Jag älskar att utforska olika former av sexuella njutning. Med variationen blir upplevelserna både spännande och ömsinta. Jag får möjligheten att leva ut min mjuka, känsliga sida samtidigt som jag kan eskalera det hela till kinky lekar. I vissa fall är jag den som hjälper nyfikna klienter upptäcka BDSM. Många av mina klienter har med min hjälp gått från ett vanligt möte med en kurtisan till att utforska fantasier de inte visste att de hade.

Lady Sas: De flesta Dominor eggar sina slavar med sin kropp – men slaven kommer aldrig få beröra den. Du följer inte det här konceptet, utan erbjuder även den unika Flickvänsupplevelsen (GFE). Självklart kan du göra detta, men kan du utveckla dina känslor eller tankar bakom detta?

Lana Silverberg: Jag tycker om att utforska erotiska lekar på olika sätt. Genom att rollspela olika scenarion får jag den variation jag uppskattar mest.

Min tanke är att agera som en guide till mina gäster. Jag vägleder dem och tillsammans når vi både mina och deras skönaste upplevelser. Ibland kan frustration vara njutningsfullt. Jag gillar att experimentera med mina älskare och slavar, för att upptäcka deras egna, speciella intressen. Jag uppskattar att vara den självsäkra, dominerande flickvännen samtidigt som jag är en sträng dominatrix. Mina älskare eller slavar kan välja sina fantasier eller intressen från min lista och jag kommer ge dem en upplevelse som uppfyller både mina och deras önskemål.

Lady Sas: Finns det gäster som mixar de här två världarna? Kan de, till exempel, först träffa Dominan och sedan Kurtisanen?

Lana Silverberg: Absolut! Det finns oändliga möjligheter till att välja det bästa från båda världarna. Först kan en barsk Dominatrix utmana gästen med teasing, denial och smärta för sedan låta honom landa mjukt i en mer intim och erotisk upplevelse. Jag har även gjort det motsatta. Först låter jag honom förföras av en oskuldsfull och söt flicka som sedan bryskt utnyttjar honom. Den dynamiken bjuder på oändliga möjligheter.

Lady Sas: Jag ser på Twitter att du reser över hela världen. Singapore, Sydney, Melbourne, Brisbane… Hur många resväskor har du med dig? Och när kommer du hem till Stockholm?

Lana Silverberg: Jag har två resväskor och endast enkelbiljetter så här långt. Jag är alltid redo för nya äventyr. Resor och spännande upplevelser är en del av min personlighet.

Lady Sas: Vad älskar du mest med att resa?

Lana Silverberg: När jag reser stimuleras alla mina sinnen utav inspirerande miljöer, utsökt och spännande mat och jag älskar att upptäcka nya kulturer och konst. Allt detta ger mig nya idéer till lekstunder och allt alltmer erotiska upplevelser.

Lady Sas: Har du haft några intressanta upplevelser eller observationer på din resa som du kan dela med oss?

Lana Silverberg: Enligt min erfarenhet har jag märkt att de människor som väljer att leva ut sina fantasier och vågar utforska tabubelagda upplevelser, i en ömsesidig inramning, tenderar att bli mer hälsosamma, lyckligare och mer tillfredsställda. Detta är mycket viktigt i dagens undertryckta samhälle. Att lära sig att släppa kontrollen och helt enkelt existera i nuet under översyn av en sträng och uppmärksam Dominatrix eller Kurtesan kan vara en underbart avstressande upplevelse.

Lady Sas: Var genomför du dina lekar när du reser? Hyr du ett ställe?

Lana Silverberg: Jag hyr olika centralt belägna lokaler i de städer jag besöker. Något som är enkelt att hitta och inte för långt bort. En plats där mina gäster kan känna sig säkra och trygga. Givetvis är deras anonymitet och integritet av högsta vikt för mig. Genom att välja en lokal mitt i en livlig stad kan vi smälta in i mängden, så att säga.

Lady Sas: Du har lekt med undergivna gäster över hela värden. Finns det några skillnader?

Lana Silverberg: Människor är människor, oavsett var de kommer från. Vi har alla våra behov, lustar och fantasier. Platsen där du föddes eller där du bor förändrar inte nödvändigtvis den du är på insidan. Så svaret blir nej, det finns inga större skillnader i mänskliga egenskaper runt om i världen.

Lady Sas: En fråga till Tease/Denial-Gudinnan. Vad gör dig mest upphetsad av just detta?

Lana Silverberg: Jag blir galen av att se frustrationen i hans ögon. När han är hård och kan tolerera ännu mer smärta, när han tigger efter mer, där är jag på höjden av min upphetsning. När jag har tagit kontrollen är det kul att leka med den sexuella energin, att bygga en sexuell spänning, låta den växa, göra honom hård och ivrig. När han är nära klimax tycker jag om att ta det långsamt. Jag kommer avvisa honom ett tag och sen fortsätter leken. Frustration kan förhöja njutningen utöver dina vildaste drömmar, när det hanteras på rätt sätt.

Lady Sas: Vad kan du berätta om BDSM-scenen i Stockholm?

Lana Silverberg: Stockholms BDSM-scen har vuxit under de senaste åren och det råder en stor efterfrågan på dominanta damer. Människor är alltmer öppna till att överge kontrollen och att utforska de djupare delarna av sin sexualitet. Det pågår ett uppvaknande och jag älskar att vara en del av det.

Lady Sas: Lana, vad gör du på din fritid?

Lana Silverberg: Jag läser böcker, umgås med mina tjejkompisar och dansar. Jag älskar att vistas utomhus och knyta an till naturen. Det finns sensuella och njutningsfulla intryck överallt omkring oss, vi måste bara vara villiga att öppna oss inför dem.

Lady Sas: Sista frågan. Vad är dina planer inför framtiden?

Lana Silverberg: Jag har haft en fantastisk tid bakom mig med att utforska världen och mig själv och jag har inga planer på att sluta med det. Min plan är att fortsätta upptäcka fler sätt att krydda mitt vardagsliv, min lektid och mina upplevelser från möten med människor runt om i världen.