Då var det dags för utvecklingssamtal med alla anställda igen. Lana satt vid skrivbordet och funderade på vem som skulle bli hennes första offer. Peter har varit anställd i fem år och han har bidragit med mycket framgång till företaget. Peter var gift i medelåldern men historik på hans internetbrowser tydde på att Peter porrsurfande under eftermiddagsmöten. Lana funderade om det ökade hans produktivitet på jobbet men såg inga förbättringar enligt statistiken. Peter var en duktig medarbetare men Lana gillade inte att han så skamlöst vågade porrsurfa på hennes kontor utan tillåtelse. Dessutom var Peter ersättningsbar, det fanns fler nya pojkar som kunde ta hans plats och till och med lyda Lanas order utan att blinka. Då blev det dags att kalla in Peter.

–      Kliv in och sätt dig här, – sa Lana och gav honom en sträng nedlåtande blick.

Peter kom in och kände den ovanliga spänningen i rummet. Han tittade på den sofistikerade Lana och beundrade hennes vackra ansikte med intensiva ögon som hade glimten i ögat och hennes röda, lätt våta läppar. Lana var klädd i en svart figursydd kostym från Boss med kort kjol och en vit skjorta som var lätt uppknäppt. På skrivbordet låg en mapp med profiler om alla anställda och den var öppen på Peters sida. Framför Lana stod en dator med en gigantisk dataskärm och där fanns det något som liknade en rapport.

–      Du, – sa Lana med sin förföriska genomträngande röst och tittade på Peter. Han kände hur en elektrisk stöt genomträngde hans kropp och väckte honom inifrån ochut. Peter anade att det här mötet skulle vara annorlunda.

–      Hur trivs du hos oss? – frågade Lana.

–      Jaaa, trivs mycket bra, svarade Peter och nickade ett par gånger.

–      Det är klart du gör, din buse! – sa Lana och skrattade.

Det blev helt tyst. Peter rodnade och kände hur hans kuk okontrollerat hårdnade till.  Peter försökte se anständig och seriös ut men han såg bara löjlig ut med sin kuk som sprängde ibyxorna.

–      Men du, hur gick det på mötet idag? – frågade Lana och Peter vaknadetill.

–      Det gick bra, de vill samarbeta med oss, svarade Peter glatt och slappnade av en stund.

–      Mmmm, stönade Lana till och sa – Men hur gick det för dig då?

Peter började misstänka att Lana fåttreda på något som hon inte borde. Han mindes mycket tydligt att han under en stor del av mötet varit uttråkad och låtsats skriva vad som sades medan han egentligen sökte på ”naughty sex” på Redtube. Peter blev nervös.

Lana sträckte sin fot och tryckte den vassa Christian Laboutin klacken mot Peters lår. Peter kände hur han var nära att förlora kontrollen. Han var skräckslagen och kåt samtidigt och hoppfull, tänk om Lana gick igång på det och plötsligt skulle detta möte bli en uppfyllelse av alla de fantasier Peter haft om Lana..

–      Nej du, din lilla orm, sa Lana som om hon läst han tankar och drog tillbaka sin klack. Hon ställde sig upp och tittade nedlåtande på Peter. – Tyvärr så vill jag inte ha dig kvar här hos oss. Du har porrsurfat på din arbetsplats under ett viktigt möte och detta är fullständigt oacceptabelt!

Peter var inte beredd på att bli avslöjad och att Lana skulle vara så sträng och direkt mot honom. Han tittade på hennes skor. De hade vassa 140 mm klackar. Lana gick tillbaka till skrivbordet och började bläddra bland papper. Hon tog fram ett uppsägningskontrakt.

 

–      Här, skriv på nu att du säger upp dig frivilligt, annars kommer jag avslöja dina snuskiga fantasier för hela avdelningen och du får avgå med skam.

Peter ville inte säga upp sig! Han gillade att jobba på företaget och hade till och med hoppats på en befordran. Han upplevde hela situationen som surrealistisk. Vad skulle hans fru och vänner säga om han sa upp sig? Att säga upp sig var absolut inte med i planerna.

–      Snälla, miss Lana, – började Peter. Snälla jag vill så gärna jobba för er och jag kan göra vad som helst för att få vara kvar och bidra till företagets framgång och utveckling …

–      Jag är inte övertygad,- svarade Lana. Du har porrsurfat även tidigare på din arbetstid och detta är inte tillåtet hos oss. Vad fick dig att tänka att du skulle komma undan?

Lana öppnade en av byrålådorna och drog fram ett rep och en gagball.

–      Din lilla desperata kåting, nu ska du få visa vad du går för.

— Fortsättning följer bakom stängda dörrar —

 

Lana Silverberg

Professionell Domina och Elit Eskort i Stockholm